Anping Nagara Guorun Hardware bolong Produk Co., Ltd.

Produk utama: Perforated Metal, Kaamanan layar, dimekarkeun bolong, Kasalametan Grating, Bar Grating, steel Steel anyaman Kawat bolong
Diajar deui

Kami di sakuliah dunya

Ngaran parusahaan: Anping County Guorun Hardware bolong Produk Co., Ltd.

Jenis Usaha: Produsén

Produk utama: Perforated Metal, Kaamanan layar, dimekarkeun bolong, Kasalametan Grating, Bar Grating, steel Steel anyaman Kawat bolong

Ékspor Perséntase: 21% - 30%

Taun Didirikeun: 2002

Pasar utama: Di sakuliah dunya

Asphalt_Plant_map_2Asphalt_Plant_map_2

Naon Urang Naha

Kirim surélék urang panalungtikan via e-mail atawa ninggalkeun informasi kontak liwat ramatloka

Kumaha mesen

  • 1

    Petik ku e-mail

  • 2

    Mastikeun urutan ku e-mail

  • wartos wartos

    wartos

  • Sertipikat Sertipikat

    Sertipikat

  • nagara nagara

    nagara